AVLYST Miljøråd i Blaker på kveldstid

21.11.2018 (Oppdatert: 10.12.2018) ,  Anna Katarina Berg

Tid: -
Sted: Hos Kai Helge Fjuk, Fjukvegen 187b, 1925 Blaker* På grunn av få påmeldte ser vi oss nødt til å avlyse dette arrangementet. *

 

Vi inviterer nå til et miljøråd på kveldstid, klokken 19.00 den 12. desember hos Kai Helge Fjuk. Siden det er for mørkt til å se på ting ute, tar vi hele miljørådet inne.

I tillegg til grupperådene tilbyr vi også gratis, individuell rådgiving til bøndene i dette området. Vi går gjennom de samme temaene som på grupperådene, men da mer tilpasset den aktuelle gården.

Miljøråd i Blaker er et prosjekt Landbruksrådgivinga utfører i samarbeid med Vannområde Øyeren, Sørum Kommune og Bondelaget i Blaker. Vi skal gi miljøråd til bønder med gårder som drenerer til Åa i Blaker.

Det har vært to miljøråd på dagtid, da har vi vært ute og sett på forskjellige hydrotekniske løsninger, og utfordringer med graving og utrasing i elvekanten. Deretter har vi hatt en gjennomgang av forskjellige miljøtiltak inne, med noe å bite i. Det ble en god diskusjon rundt mange av temaene og flere kunne bidra med egne erfaringer.

Ønsker du et individuelt miljøråd eller har andre spørsmål kontakt Anna Katarina Berg (kontaktinformasjon via link øverst).Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.