Kurs

(Oppdatert: 06.03.2018)

Her finner du informasjon om kurs vi i Norsk Landbruksrådgiving Øst arrangerer eller bidrar på.

HMS Kurs

Kurset Praktisk HMS-arbeid fra NLR er tilpasset landbruket og tilfredsstiller kravet til HMS-opplæring som Arbeidstilsynet og KSL har satt (§3.5 Arbeidsmiljøloven og punkt 2.9.1 i KSL standard 2 HMS).   Opplæringskravet gjelder når man har ansatte og/eller avløsere ansatt i avløserlag. Kravet er ikke bare knyttet til om en har faste ansatte men gjelder også ved tilfeldig hjelp, familiehjelp, byttearbeid med naboer osv. Gjennomført opplæring skal dokumenteres. Kurset kombinerer undervisning med lærer og egenstudie. Du kan lese mer om dette ved å trykke på fanen til høyre.

Autorisasjonskurs plantevern

Det er ulike opplegg for kurs i Solør-Odal, i Akershus, og i Østfold. Du kan lese mer om Autorisasjonskurs plantevern ved å klikke på linken. Husk også at fornyingskurset alltid kan tas på nett på mattilsynet.no

Kornskolen

Vi gjentar suksessen fra i fjor og arrangerer en runde med kornskolen. Det er en serie på fem kurskvelder der grunnleggende kunnskap om korndyrking er tema. Mer informasjon finner du i fanen til høyre.

 Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.