Autorisasjonskurs plantevern

18.12.2017 (Oppdatert: 23.10.2019)

For å kunne kjøpe og bruke plantevernmidler må du ha plantevernbevis. Har du ikke dette fra før må du gå et grunnkurs. Har du tatt dette tidligere må du gå fornyingskurs hvert tiende år. I NLR Øst er det ulike kurstilbydere avhengig av hvor du bor, se kontaktinformasjon nedenfor. Husk at dersom du bare trenger fornyingskurset, kan du alltid ta dette på nett.

Fornyingskurs koster kr 2000,– for medlemmer i NLR og kr 2500,– for alle andre. (Har du bøker fra før, trekker vi fra kr 600,–). For grunnkurs kommer et tillegg for praksisdagen.

 

Østfold

Kurs er under planlegging og datoer kommer snart. Når det er planlagt kurs finner du disse listet opp i kolonnen til høyre på denne siden. Når det er planlagt kurs finner du disse listet opp i kolonnen til høyre på denne siden.

Lurer du på noe om oppsatte kurs, eller om kursene generelt kan du kontakte Inga Holt på telefon 481 63 073, eller inga.holt@nlr.no

Romerike

Kurs er under planlegging og datoer kommer snart. Når det er planlagt kurs finner du disse listet opp i kolonnen til høyre på denne siden. 

Solør-Odal

Mandag 9. mars kl. 09.00–15.30 blir det felles teoridag (både grunnkurs og fornyingskurs). Kursoversikt og påmelding finner du i kolonnen til høyre på denne siden.

Lurer du på noe om oppsatte kurs, eller om kursene generelt kan du kontakte Benedikte Tveit på telefon 940 85 796, eller benedikte.tveit@nlr.no

Fornyingskurs på nett

Skal du fornye plantevernbeviset ditt, kan du også gjøre det hos Mattilsynet.

 

Plansjer fra førstegangskurs (Hvam 2019)

Kap. 1: Integrert plantevern

Tillegg: Integrert plantevern i korn

Kap. 2: Plantevernmiddel

Kap. 3: Godkjenning

Kap. 4: Helse (kommer snart)

Kap. 5: Miljø

Planlagte kurs

Nye kurs til vinteren er under planlegging. Kursdatoer rulles ut fortløpende, påmelding kommer senere. Mer informasjon kommer så fort vi vet mer.  Ta kontakt med den ansvarlige i ditt område for mer informasjon.

 

Førstegangskurs

 

  • 09. mars kl. 09.00–15.30
    Bøndernes Hus Brandval
    Goggestredet 12, 2219 BRANDVAL

 

Fornyingskurs

 

  • 09. mars kl. 09.00–15.30
    Bøndernes Hus Brandval
    Goggestredet 12, 2219 BRANDVAL

 

Husk at du alltid kan fornye autorisasjonen på mattilsynet.no

 

 

 Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.