Medlemssider

11.01.2017 (Oppdatert: 24.04.2018) Lise Olavsdotter Lund

Velkommen over til den andre siden av gjerdet. Foto: Lise Olavsdotter Lund

Velkommen til medlemssidene

Her har alle medlemmer i NLR Øst tilgang. Som medlem hos oss fortjener du ekslusiv tilgang til oppdatert og relevant fagstoff. Etter en overgangsperiode hvor det meste har ligget åpent, har vi begynt å passordbeskytte mer av innholdet på sidene våre. Dette gjelder særlig fagartikler og nyhetsbrev.

Innloggingsinformasjonen er sendt til alle medlemmer i en egen e-post, men finner du ikke den så ta kontakt med oss. Vi bytter passord når årets kontingentkrav har forfalt. De som har betalt vil da motta en ny e-post med innloggingsinformasjon.

Hold deg oppdatert

Medlemssidene er til for deg som er på leting etter oppdatert faglig informasjon, og ved å logge inn får du tilgang til alle våre nyhetsbrev: Frønytt, HMS-nytt, NLR Øst-nytt, samt Plantenytt for produksjonenene du driver. Vi lager planenytt innenfor grovôr, grønnsaker, korn, og potet. I tillegg vil du også kunne finne enkelte presentasjoner fra tidligere fagmøter.

For at nyhetsbrevene skal nå fram til deg er det viktig at vi har registert rett produksjon og riktig e-postadresse på deg. Mottar du ikke nyhetsbrevene, vennligst ta kontakt med oss slik at vi får rettet opp eventuelle feil.

Utgivelser på nett

I menyen til høyre finner du alle utgavene av produksjonsrettet plantenytt, vårt ukentlige nyhetsbrev NLR Øst-nytt (utenom vekstsesong), og PDF-versjonene av fagbladet Grønt i fokus (utgis fire ganger i året), samt presentasjoner fra tidligere fagmøter. Her er det med andre ord alle muligheter til å holde seg oppdatert på relevant fagstoff. God fornøyelse.

 

 

Ta kontakt

Ta kontakt dersom det er noe du lurer på!

ost@nlr.noFortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.