Bestillingsskjema jordprøver

03.09.2018 (Oppdatert: 19.11.2018)

Ønsker du koordinatfestede jordprøver og kalkingskart, kan du bestille GPS-jordprøver. Vil du heller ta prøvene manuelt, har vi det du trenger for å gjøre jobben.

Foto: Morten Botilsrud

Oppdaterte jordprøver er obligatorisk for alle som søker produksjonstilskudd og i følge forskriften skal det tas nye jordprøver hvert 4.-8. år.

GPS-jordprøver

Kalkingsfiler og kart basert på koordinatfestede jordprøver tilbys for tiden kun på Romerike. Fyll ut bestillingsskjema om du ønsker koordinatfestede jordprøver.

Bestill GPS-jordprøver

Manuelt uttak av jordprøver

Vi har det du trenger for uttak av jordprøver: bor, prøveesker, samleesker og bestillingsskjema. Kart finner du enklest på Internett, for eksempel gårdskart fra NIBIO. Nummerér prøvene og merk av på et kart hvor de er tatt.

Lever prøvene og bestillingsskjema til ditt nærmeste kontor, så sender vi dem til Eurofins for analyse. Du kan lese mer om uttak av jordprøver i vår veileder for jordprøvetaking. Vi kan i noen tilfeller komme og ta ut jordprøver for deg. Ta kontakt med ditt lokale kontor for bestilling.

Se prisliste for medlemstjenester

 Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.