Denne uken kommer Plantenytt

16.04.2018 (Oppdatert: 17.04.2018) ,  Lise Olavsdotter Lund | Nyhet

Denne uken starter vi med produksjonsrettede Plantenytt til våre medlemmer på e-post. Har du ikke fått Plantenytt for de produksjonene du har innen fredag, må du gi oss beskjed.

Blåveisen titter frem.

Det våres og det er på tide å starte produksjonen av Plantenytt igjen.

Grovfôrfolket sendte ut årets første vekstbaserte nyhetsbrev allerede forrige uke, mens Plantenytt i kornvekster, poteter og grønnsaker starter opp denne uka. Plantenytt vil bli sendt på samme måte som Øst-nytt, på e-post med PDF-fil vedlagt. Dette er en sikrere og mer effektiv måte enn slik vi sendte Planetnytt i fjor. Vi vil også legge Plantenytt inn på vår passordbeskytta hjemmeside fortløpende. Dersom du ikke får Plantenytt innen fredag denne uken for de produksjonene du har, ta da kontakt med oss. Øst-nytt, som du har fått ukentlig nå i vinter, vil bli sendt ut en gang i måneden fra og med mai måned.

Plantenytt

Vi lager ukentlige nyhetsbrev som sendes ut til våre medlemmer på e-post. Nyhetsbrevet kaller vi plantenytt og er produksjonsrettet. Plantenytt lages i egen versjon i korn, grovôr, potet og grønnsaker. Medlemmer får tilsendt Plantenytt innenfor de vekster de er registrert med hos oss.

 

Alle plantenytt blir lagt på våre nettsider, men er ekslusivt for våre medlemmer. Derfor må du logge inn for å få tilgang.