Levér skiftenoteringene tidlig

22.10.2018 (Oppdatert: 19.11.2018) Anna Katarina Berg

Både gjødsla og gjødselplanleggingen er billigere nå.

Foto: Lise Olavsdotter Lund

Send gjerne av gårde skiftenoteringsskjemaet ditt så snart du har tresket, så unngår du at det blir bortglemt fram til rett før våronna. Du kan sende det i posten, stikke innom ditt nærmeste kontor, sende det på mail til bestilling@ost.no, eller til en av
rådgiverne.

Vi har bedre kapasitet nå, og når gjødselplanen er klar så tidlig, kan du bestille gjødsel etter at vi har laget planen og få gjødsel til en gunstigere pris, enn senere på året/nyåret. Prisen bestemmes av hvor lang tid vi bruker på planen, så godt utfylte skiftenoteringsskjemaer lønner seg.

Vi tar 700 kr per time, og minsteprisen er 350 kr. Fra og med februar tilkommer sesongtillegg på 100 kr, dette øker med 100 kr per måned utover våren.

 

Gjødselplanlegging

Dersom vi har laget din plan tidligere, fikk du tilsendt et skiftenoteringsskjema sammen med planen, og om du ikke finner det kan vi enkelt sende deg et nytt. Dersom du er ny bruker kan du laste ned skjema for nye brukere. Ta gjerne kontakt om du trenger hjelp til utfylling.

 

Les mer om gjødslingsplanplan, krav, og utfylling av skiftenoteringsskjema.Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.