Oktober har mange frister

02.10.2018 (Oppdatert: 19.11.2018)

De viktige søknadsfristene nærmer seg.

Foto: Lise Olavsdotter Lund

Søk om produksjons- og avløsertilskudd, regionalt miljøtilskudd og tilskudd til organisert beitebruk via Landbruksdirektoratet.no

Du vil også finne informasjon og søknadsskjemaer i Altinn.no (Ha Bank-ID eller annen nett-legitimasjon klar.)

Produksjons- og avløsertilskudd

Søknadsfristen er 15. oktober. Søknadsfristen er absolutt. Du kan ikke levere søknaden etter fristen. Hvis du har levert søknaden innen fristen, kan du endre søknadsopplysningene i 14 dager etter at søknadsfristen har gått ut, det vil si til og med 29. oktober.

RMP

Frist for innlevering av RMP-søknad varierer fra fylke til fylke:

  • Østfold: 15. oktober
  • Hedmark: 15. oktober
  • Oslo og Akershus: 20. oktober

Det er mulig å levere søknad inntil 20 virkedager etter søknadsfristens utløp, men da reduseres tilskuddet med kr 1000 per virkedag etter søknadsfristen. Søknader som leveres senere enn 20 virkedager etter søknadsfristens utløp vil bli avvist og tas ikke til behandling.

Erstatnig for avlingssvikt

Tørken rammet veldig mange. Landbruksdirektoratet anbefaler at du søker i god tid før fristen fordi de forventer veldig mange søknader. Dukker det opp spørsmål underveis i utfyllingen vil Landbruksskontorene få problemer med å svare på alle henvendelser, hvis alle søker nær fristen. Søknadsfristen er 31. oktober, og fristen er absolutt.Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.