Hygiene, smittevern og HMS i landbruket - kurs for nye arbeidere

07.05.2020 (Oppdatert: 14.05.2020)

Mange vil gjøre en innsats i landbruket denne sesongen, men fler av dem er ikke kjent med landbruket fra før. Derfor tilbyr vi kurs i hygiene, smittevern og HMS - for nye arbeidere.

Foto: Astrid Gissinger

Denne sesongen vil landbruket ha flere nye ansatte som skal arbeide med produksjon av mat. På grunn av restriksjoner er tilgangen på utenlandsk arbeidskraft begrenset. Flere nordmenn har meldt seg og vil gjøre en innsats i verdens viktigste yrke. Mange av disse er lite kjent landbruk og NLR har derfor utviklet to kurs for å hjelpe bonden til å opprettholde kvalitetssikringen i matproduksjonen og samtidig ta vare på de ansattes helse og sikkerhet.

Disse to kursene kan holdes samlet eller hver for seg og foregår på norsk via Teams. Teams er tilgjengelig for alle som har internettilgang og krever ingen forkunnskaper om data eller noen spesielle programmer.

 

Mer info og påmelding

Mer informasjon og link til påmeldingskjema finner du på våre informasjonssider om kurs.Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.