Nye koronatiltak i NLR Øst

06.11.2020 (Oppdatert: 06.11.2020)

Smittepresset i Norge øker gradvis, og nye nasjonale tiltak har kommet i dag for å begrense smitte. Vi velger derfor å stenge kontorene for besøkende.

Mottak av jordprøver m.m. må skje utenfor bygningen. Vi har også besluttet å ikke holde fysiske møter og kurs i «røde» kommuner. Deltagere fra røde kommuner skal ikke tillates deltagelse. Det jobbes nå med å få alle våre planlagte møter og kurs over på Teams. Det tillates heller ikke møteplasser privat for mer enn inntil 5 personer innendørs. Det vil si at grupperåd og andre møter for mer enn 5 personer må arrangeres på offentlig sted, der gjeldende smittevernregler kan overholdes. Vi beklager denne innstrammingen som går ut over vår service til våre medlemmer. Vi prøver å tilrettelegge på best mulig måte, slik at så vi fortsatt kan gi et godt tilbud til dere.Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.