Smitteverntiltak i NLR Øst

13.03.2020 (Oppdatert: 13.03.2020)

Alle våre planlagte arrangementer med fysisk oppmøte utsettes med umiddelbar virkning fra i dag.

NLR Øst innfører umiddelbare tiltak for å begrense videre spredning av COVID-19. Foto: FHI

Gårdsbesøk er også nektet fra i dag, inkl. HMS-besøk i form av vernerunder. Vi jobber intens med å avvikle flere av våre planlagte møter og kurs elektronisk med skjermdeling. De som er påmeldt på kurs vil få egen melding om dette. Lovpålagte kurs vil bli prioritert. Risikoanalyse med tiltak vil bli laget i hvert enkelt tilfelle, før eventuelt obligatorisk oppmøte må utføres. Våronnmøter planlegges nå å utføres elektronisk, men til andre tider enn det som er annonsert. Vi skal prøve å holde dere oppdatert i vår kalenderoversikt på hjemmesiden. Mer omtale om dette kommer så snart vi har noe klart.

Medarbeiderne i NLR Øst er henvist til hjemmekontor og våre kontorer er derfor bare "delvis" betjent. Våre kontortelefoner er operative og vi er alltid behjelpelige med å bidra med hjelp på telefonen eller ved skjermdeling/videooverføring.Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.