Program

Tirsdag 21. juni

Avreise Oslo Gardermoen til London Heathrow

Du må bestille flyreise selv. Vi samles på Heathrow senest kl. 10, og reiser videre med buss derifra. Fly som kan passe til dette oppmøtetidspunktet er f.eks. SAS kl. 07.55 eller British Airways kl. 07.05. Bestill tidlig for å være sikker på å få flybillett.

Det ene gårdsbesøket blir hos Toby Simpson, i Peterborugh, som har nå gått fra med redusert jordarbeiding til å drive med direktesåing og gjort flere ulike erfaringer. Toby har også fått et stipend fra Nuffiels Scholarship, og planlegger et besøk til Norge til høsten, for å lære mer om fangvekster.

Vi jobber med å få til besøk hos Rothamsted Reaserach hvor de driver med landbruksforskning som er matnyttig for bonden og samfunnet.

Etter besøkene tar vi bussen til Hitchin og sjekker inn på hotellet Hitchin Priory. Her vil vi spise middag den første kvelden.

Onsdag 22. juni

Kl. 08.15 Avreise til Groundswell. Her vil det være muligheter for faglig gode og spennende foredrag, stands, aktiviteter og i tillegg til ulike maskindemonstrasjoner. Det er også mange gode muligheter for matbit og en pint. Her vil vi være hele dagen, før vi transporteres tilbake til Hitchin. Middagen vil bli på en lokal restaurant i byen.

Torsdag 23. juni

Kl. 08.30 Avreise til Groundswell. Her blir vi hele dagen, fram til bussen går til flyplassen London Heathrow, for det er lagt opp til å rekke fly til Oslo Gardermoen fra kl. 19.30. Om du ikke ønsker å være på messa hele dagen så er det greit, men bare sørg for å være på Groundswell-messa til bussen reiser.

Pris

For enkeltrom, inkl. middag den første kvelden, frokost begge dagene, og to dagers inngang på Groundswell: 3412 kr.

For dobbeltrom, inkl. middag den første kvelden, frokost begge dagene, og to dagers inngang på Groundswell: 3646 kr

I tillegg kommer utgifter til lunsj på Groundswell og middag kveld nr. 2, som må dekkes selv.

Viktig: Flybillett tur/retur London Heathrow må bestilles og betales selv.

Turen har fått støtte av Kornprogrammet til Bondelagene til Østfold, Akershus og Buskerud, som vil dekke buss og gårdsbesøk. Dersom denne summen ikke er tilstrekkelig, vil en ekstra kostnad påløpe og faktureres i etterkant.

Deltagerlista vil bli sendt ut i forkant av avreise, slik at du/dere kan planlegge samkjøring til flyplassen, om ønskelig.

Påmelding gjøres her.

Bilde1