Om oss

(Oppdatert: 30.11.2020)

Norsk Landbruksrådgiving Øst ble til 1. januar 2016 og er resultatet av en sammenslutning mellom NLR SørØst, Romerike Landbruksrådgiving og Solør-Odal Landbruksrådgiving.

Våre rådgivere har har bred kompetanse på jord og plantekultur. Ut over det har vi også kompetanse på økonomi, energi og miljø, økologisk produksjon, miljøutfordringer i landbruket, byggteknikk, samt et svært godt faglig nettverk innen landbrukssamvirket og resten av landbruksbransjen i Norge.

Norsk Landbruksrådgiving Øst tilbyr uavhengig og lokalt forankret rådgiving og utfører feltforsøk for 2800 planteprodusenter i Østfold, Akershus og øst i Hedmark. Årlig skal det utføres nærmere 200 feltforsøk i ulike vekster.

Vi har fire kontorsteder: Huggenes (hovedkontor), Øsaker, Grønt Fagsenter Hvam (link til nettsiden) og Kirkenær. Post- og besøksadresser til våre kontorer finner du under kontaktinformasjon i menyen til høyre. Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.