Gårdsbesøk

11.04.2018 (Oppdatert: 20.08.2020)

Foto: Åsmund Langeland

Det kan være flere grunner til at det kan være greit å få besøk av en erfaren rådgiver. Enten åkeren ikke vokser som den skal, eller du synes det begynner å bli på tide å gjennomgå sikkerheten på gården, kan du ta kontakt med oss for et gårdsbesøk. Vi er også behjelpelige ved uorden i papirbunken (KSL) eller for utarbeidelse av søknader og planer. Se menyen til høyre for mer informasjon om gårdsbesøk innenfor planteproduksjon eller HMS.

 

Vi er her for deg

Våre rådgivere var på over 600 gårdsbesøk i fjor, enten bonden kontaktet oss angående vekstproblemer, sikkerhet på gården, økologisk førsteråd. Dette kommer i tillegg til alle besøk i forbindelse med feltforsøk, faste avtaler, observasjoner, prosjekter, og besøk sammen med andre fagfolk. Alle våre medlemmer tilbys ett gratis gårdsbesøk per år.Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.