Grønnsaker

11.04.2018 (Oppdatert: 20.08.2020)

Uansett kunnskapsnivå og erfaring kan vi hjelpe deg som grønnskasbonde videre. Som medlem har du tilgang til våre fagartikler, du vil få tilsendt vårt nyhetsbrev på e-post en gang i uken, og fagbladet Grønt i fokus hjem i postkassen fire ganger i året.

Lurer du på noe er det bare å ringe oss.

Vi er her for deg

Vi utfører årlig ca. 20 feltforsøk innenfor grønnsaker og vi baserer våre råd på lokale forsøk. Vi arrangerer flere kurs, fagdager, markvandringer, og grupperåd hver sesong, og i Fagråd grønnsaker hadde vi i fjor rundt 10 besøk fra eksterne eksperter blant annet fra norske og utenlandske frøfirma, kollegaer og produsenter NIBIO, Sintef, Fylkene, NMBU og kulturgruppene i NGF. I tillegg var vi på rundt 15 gårdsbesøk for å diskutere strategier for bedre vekst med bonden.

 

Vi er selvsagt til stede for deg, enten du finner oss på jordet, på våre kontorer eller via telefon.Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.