Grovfôr

06.02.2018 (Oppdatert: 11.04.2018)

Foto: Åsmund Langeland

Våre rådgivere vet hva som skal til for å få graset til å gro, så ta kontakt med oss for produksjonsveiledning. Som medlem inviteres du til kurs, fagdager, markvandringer med mer, og du har mulighet til å holde deg oppdatert ved hjelp av våre publikasjoner. Vi produserer aktuelle fagartikler som publiseres både på nettsidene og i fagbladet Grønt i fokus. Vi sender også ut nyhetsbrev på e-post en gang i uken.

 

Grovfôranalyser er vesentlig for optimal og lønnsom fôrplanlegging. Riktig fôrrasjon er viktig for at dyrene skal kunne yte bra, samtidig som de holder seg friske. I menyen til høyre finner du mer informasjon om analyser av grôvfor. Og har du for mye av det gode, kan vi hjelpe deg å formidle salg.

Lurer du på noe er det bare å ringe oss.

Vi er her for deg

Vi utfører årlig ca. 20 feltforsøk innenfor grôvfor og vi baserer våre råd på lokale forsøk. I fjor arrangerte vi 10 markvandringer i grofôr, på ulike lokasjoner i vårt område, de fleste av den i tiden fram til 1. slått. I tillegg var vi på rundt 30 gårdsbesøk for å diskutere strategier for bedre vekst med bonden.

 

Vi er selvsagt til stede for deg, enten du finner oss på jordet, på våre kontorer eller via telefon.