Grovfôr

06.02.2018 (Oppdatert: 30.10.2019)

Foto: Åsmund Langeland

Våre rådgivere vet hva som skal til for å få graset til å gro, så ta kontakt med oss for produksjonsveiledning. Som medlem inviteres du til kurs, fagdager, markvandringer med mer, og du har mulighet til å holde deg oppdatert ved hjelp av våre publikasjoner. Vi produserer aktuelle fagartikler som publiseres både på nettsidene og i fagbladet Grønt i fokus. Vi sender også ut nyhetsbrev på e-post en gang i uken.

 

Grovfôranalyser er vesentlig for optimal og lønnsom fôrplanlegging. Riktig fôrrasjon er viktig for at dyrene skal kunne yte bra, samtidig som de holder seg friske. I menyen til høyre finner du mer informasjon om analyser av grôvfor. Og har du for mye av det gode, kan vi hjelpe deg å formidle salg.

Lurer du på noe er det bare å ringe oss.

Vi er her for deg

Vi utfører årlig ca. 20 feltforsøk innenfor grôvfor og vi baserer våre råd på lokale forsøk. I fjor arrangerte vi 10 markvandringer i grofôr, på ulike lokasjoner i vårt område, de fleste av den i tiden fram til 1. slått. I tillegg var vi på rundt 30 gårdsbesøk for å diskutere strategier for bedre vekst med bonden.

 

Vi er selvsagt til stede for deg, enten du finner oss på jordet, på våre kontorer eller via telefon.Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.