Brannslukkerkontroll

21.10.2019 (Oppdatert: 07.05.2020)

Nytt tilbud for medlemmer i Østfold og Follo

Vi har utdannet og sertifisert våre 2 HMS-rådgivere i Østfold og Follo for kontroll av brannslukkere. De innehar nå Grønt sertifikat er kompetent personell for kontroll av brannslukkere. Tilbudet er en prøveordning for Østfold og Follo, og vil bli utviklet videre i resten av vårt geografiske område ved stor interesse. Årlig kontroll av brannslukkere er et krav ihht. Forskrift om brannforebyggende tiltak og tilsyn og i KSL for alle gårder/bedrifter. Kontrollen utføres etter NS 3910 og 671-3.

 

Priser

Medlemmer i NLR uten HMS-avtale: kr 90,– pr stk, v/ over 10 stk kr 85,– pr stk. Medlemmer i NLR med HMS-avtale: 20 % rabatt på overnevnte priser. Oppmøte (reisetid og kjørekostnader), dersom ikke kontrollen utføres forbindelse med et HMS-besøk: kr. 800,–

 

For bestilling, kontakt våre to sertifiserte rådgivere:

Randi Finstad Sand, tlf. 90914215, e-post: randi.finstad.sand@nlr.no

Anlaug Wennevold, tlf. 97116496, e-post: anlaug.wennevold@nlr.no

Eller send bestillingen til vår fellesadresse: bestilling.ost@nlr.no

 

Dersom det er nødvendig med service eller reparasjon av apparater som ikke består testen, henviser NLR Øst til Vatvedt Elektronikk i Rakkestad, v/ Thomas Vatvedt, e-post: thomas@vatvedt.no, tlf 91168353Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.