Økonomi

09.04.2018 (Oppdatert: 26.10.2020)

Foto: Lise Olavsdotter Lund

 

Økonomisk rådgiving i NLR Øst

Vi er tre økonomirådgivere som kan hjelpe deg med ulike økonomiske spørsmål. Det blir fort sesong for planlegging av investeringer på gården. Pengepotten til Innovasjon Norge er nå tom, men nye midler kommer på nyåret. Planlegg du innvesteringer i korntørker, lager for potet eller andre vekster, husdyrhus for melk og rødt kjøtt er det mulighet for å søke om midler. Vi kan hjelpe deg med søknaden og driftsplan som er obligatorisk til slike søknader.

Går du og lurer på: hvilken retningen drifta skal ta, nye investeringer, for mye arbeid, dårlig økonomi, kan vi hjelpe til med veivalgsrådgiving.  NLR har et eget produkt for at du skal komme videre i denne prosessen. Ikke vær redd for å ta kontakt med en økonomirådgiver for en prat.

Vi hjelper også til med erstatningssaker, prosess rundt eiendomsoverdragelse, jordleieavtaler.  Vi har flere regneark for å kunne regne ut lønnsomhet for ulike investeringer.

Vi hjelper deg med:

Våre økonomirådgivere:

Akershus og Glåmdal:

Lars Kjuus, tlf: 950 33 419
lars.kjuus@nlr.no

 

Ole Albert Bøhn, tlf: 911 05 155
ole.albert.bohn@nlr.no

 

Østfold og Follo:

Ole Henrik Lauritzen, tlf: 481 63 087
ole.henrik.lauritzen@nlr.noFortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.