Skriftlig info

(Oppdatert: 20.08.2020)

Nyhetsbrev på e-post

Alle medlemmer får tilsendt vårt ukentlige nyhetsbrev NLR Øst-nytt på e-post (en gang i måneden i vekstsesongen). Dersom du er medlem, men av en aller annen grunn ikke mottar dette, kan du sende oss en e-post på ost@nlr.no slik at vi får oppdatert våre systemer. NLR Øst-nytt er også tilgjengelig på våre medlemssider (krever innlogging).

I vekstsesongen sender vi ut Plantenytt innenfor de ulike produksjonene, og du vil motta Plantenytt for de produksjonene du er registrert med hos oss. Plantenytt er også tilgjengelig på våre nettsider.

Fagtidskrift

Fagbladet Grønt i fokus kommer i postkassa til alle våre medlemmer fire ganger i året, og en PDF av bladet legges ut på våre medlemssider så snart det er klart. Dersom du er medlem, men ikke mottar bladet kan det være at vi har feil adresse registrert.

Sosiale medier

Du finner oss også på Facebook og Instagram. Besøk oss gjerne!

Annen skriftlig info

Er du på jakt etter presentasjoner fra fagmøter eller diverse skjemaer, gå til våre medlemssider.Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.